Kaj og musikken

Kaj fortæller…

Vi har stor succes hvor vi kommer rundt. Vort repertoire spænder meget bredt med bl.a. Kandis, Bjørn & Okay, Kim Larsen, Shu Bi Dua, Bamses Venner, C.C.R., Smokie, Beatles, Elvis Presley, Bellami Brothers, og mange evergreens – blot for at nævne noget af det, vi har på programmet, – kort sagt musik der svinger og rykker.

Der leveres afdæmpet dinermusik samt indslag undervejs, der er med til at hæve humøret omkring bordet. Jeg mener, det er vigtigt, at tilpasse sig værtens ønsker plus det publikum vi optræder for. Dels selvfølgelig fordi det er værtens fest og ikke vores, og dels gælder det om, at finde netop den musik, som lige netop “gør sig” til din fest.

Ikke kun et arbejde

Vi har det rart med vores musik. Det er en dejlig fornemmelse, at kunne sidde og fornøje folk, gøre dem glade og få dem til at glemme hverdagens små problemer i nogle timer. Så selvfølgelig har De med garanti sikkerhed for en god aften i selskab med “Kaj’s” med en optræden, der når langt ud over scenekanten.

Toppen af kransekagen

Når Gitte er med, synger hun bl.a. temaet fra “Titanic”, “Blowing in the wind”, “I Danmark er jeg født” i Sebastians version, dette er selvfølgelig mest beregnet som dinermusik, men hun deltager også gerne under dansen, hvor repertoiret er det, vi normalt optræder med.

Udstyret er i orden

Vi spiller på et topprofessionelt udstyr, som gør, at “varen” der leveres, lyder meget fyldig og velklingende. I pauserne spilles der selvfølgelig CD-musik – det vil sige lyd fra højttalerne hele aftenen. Vores påklædning er smoking eller vest alt afhængig af type arrangement.

Vi er JYDER, og det er vi stolte af!

Vi kører ud fra Sdr. Vissing – en lille landsby 7 km nord for Brædstrup, mellem Horsens og Silkeborg.

Mit motto er:

“Hvorfor være sur, når man kan være glad og frisk: Det koster kun 5 muskler at se glad ud, men 20 at se sur ud – ressourcespild!!!”

Håber vi må komme med til din næste fest.