Kaj’s som duo

Det er ingen hemmelighed, at jo flere musikere man er på scenen, jo mere lyder det af. Og sådan er det også i Kaj’s tilfælde. Der er ikke noget som en rigtig guitar-sound, enten en rå, Heavy Metal til Rock og Rul eller en dejlig blød Shadows-sound til kinddansen.
Udover guitarens sprøde klang, tildeler Søren, som iøvrigt er Kajs søn, musikken en 3. dimension, dels med hans sangstemme, men også sin evnen til at håndtere de nyere numre.

I godt 20 år har Kaj haft Søren med på scenen. Søren mestrer guitaren og det lidt yngre repertoire til UG. Når Søren er med, hvad han er stort set til hvert job, kan repertoiret varieres så meget, at både de unge samt de ældre får en god musikalsk oplevelse. Naturligvis er det en ekstra udgift, men slet ikke set i forhold til, den ekstra dimension guitaren sprøde klang giver, og ligeså den ekstra sangstemme.

Klart vil Kaj’s anbefale, at man vælger Søren til, når valget skal tages til Jeres fest.. Årets fest alle efterfølgende taler om.

Book Kajs som duo og oplev musik med live-stemning til din fest.

Udtalelser

Whoooo

Hold op hvor de gav noget for pengene, de var bare på fra start til slut.
Der blev fested sunget, der var plads mangler på dansegulvet, hele aftenen. Deres musikvalg ramte bare plet. De bedste anbefalinger her fra en 125 års fødselsdag.
Kh
Vita

Anmeldt af Vita d. 3. oktober 2021

Fantastisk duo

Vi havde booket Kaj og Søren til vores bryllup, de spillede intet mindre end fantastisk, de forstod at spille det rigtige musik så folk var på danseguvlet hele tiden, samt under spisningen levede de op til vores forventninger. Vi giver dem vores varmeste anbefaling

Anmeldt af Camilla Davidsen d. 23. september 2018

5 stjerner En fantastisk 60 års fødselsdag

Vi giver Kaj`s 5 stjerner. De leverede dejlig musik hele aftenen. De var velforberedte og satte festen igang med dejlig musik og indslag. Fik alle med, og alle vores gæster var glade. Vi vil helt sikkert vælge Kaj`s til at spille, hvis vi igen skal holde fest.
Hilsen Johs. og Birgit

Anmeldt af Birgit Jensen d. 13. september 2017