Kaj’s som solo

Ønsker du én musiker til din fest, som spiller et godt blandet repertoire, så er Kaj en god anbefaling.

Kaj leverer varen på en yndefuld og professionel måde. Der kommer en behagelig sound ud af et veltrimmet og “Up To Date” anlæg, og Kaj forstår at tilpasse sig enhver festlig lejlighed, som han har sagt ja til.

Kaj har spillet i mange år efterhånden, og dét i sig selv gør, at man tilegner sig en stor erfaring i, at læse et selskab og vide hvilke “knapper” man skal trykke på, for at det bliver en god fest, og gæsterne får den optimale musikalske oplevelse.

Udtalelser

God musik til guldbryllup

Vi havde Kaj til at spille ved vor guldbryllupsfest på Agerskov Kro. Det blev en god oplevelse. Trods det vi kun havde talt telefonisk sammen og mailet ang. sangvalget gik alt op i en højere enhed. Kaj har en god fornemmelse af selskabet og spiller dejligt dæmpet som ønsket til middagen og til sangene som kom til festen.
Pæn påklædning og diskret i baggrunden af festen.
Kan kun anbefale Kaj.

Anmeldt af Ruth Hansen d. 13. november 2021

Perfekt musiker til guldbryllup

Vi fejrede guldbryllup på Slukefter Kro og det var aldeles fremragende. Kroen anbefalede at vi søgte musiker til festen på Eventzonen. Og det var en god ide. Der var mange at vælge imellem, og rigtig godt både at se og høre på dem.
Vi valgte Kajs solo og det blev en fantastisk oplevelse fra første mail og til afslutning midt om natten. Vi kan varmt anbefale Kaj, der med sin optræden, smilende væsen og gode musik, var medvirkende til, at vi fik alletiders fest. Det samme siger vores 99 gæster. Tak endnu engang til Kaj Hansen. De bedste hilsner fra Inga & Ove Skare Nielsen. 

Anmeldt af Inga Skare Nielsen d. 22. april 2018

Super godt musik der passer til hver en fest

Kaj skal have 5 stjerner for sin venlighed og for rigtig god musik til en hver smag de spillede og sang rigtig godt og var super til at underholde folk til festen vi vil stærkt anbefale kaj til en hver fest der skal holdes. Vi siger her med tak til kaj for nogle gode timer med sang og musik.

Anmeldt af Rudi Pedersen d. 1. maj 2016