Døren til Kajs hjerte

Kaj’sUdgiver 20-års jubilæums CD

Lysene på bordet er brændt halvt ned, og glassene med rødvin er halvtomme. Ved bordet sidder en mand og hans kone i stiveste puds. 

….. Det er Kaj Hansen, der sammen med sin kone, Lone, optræder på omslaget til Kajs nye CD med titlen “Døren til mit hjerte”.

….. Der skal være varme og intensitet på pladen, og det samme skal omslaget udstråle fortæller Kaj.

….. Han kan hurtigt tale sig varm, når det gælder musikken. Så længe han kan huske tilbage, har det været hans fornøjelse og kilde til glæde at spille musik.

….. Til daglig passer han sit job, som pedel på Sdr. Vissing Skole, men når han ta’r ud for at underholde folk, medbringer han sit keyboard og gode humør og optræder under navnet “Kaj’s”

….. Musik har altid været og er en stor del af mit liv. Det er en rus at være ude at optræde – når 50-60 mennesker rejser sig på min opfordring … og man føler, man har dem lige her. Kaj holder ivrigt to hule hænder frem.

….. Lige nu gælder det hans 20-års jubilæums CD – Det er en opsamlingsplade, hvor en del af numrene er kopi numre og en del er tekstet af Kaj selv. Fem nye skal supplere de ti, han tidligere har haft udgivet på CD. Som noget nyt er det kun hans plade.

….. De tidligere har han delt med andre dansktop kunstnere , men har alligevel haft sin egen succes.

….. “Mølleåen” gik hele turen ud på dansktoppen, den var med i alle ti uger. I foråret 97 var jeg igen på dansktoppen, det var med “Mariehønen”, og lige nu er“Kræmmerboden” med på fjerde uge, i lørdags lå den på en femte plads, fortæller den 39-årige musiker.

….. Det er de gamle, velkendte melodier, ørehængerne og dem, man synger med på, Kaj ynder at tage op. Det har gjort mig lidt bange for at blive sat i bås, men jeg synes, jeg har haft held til at modernisere de gamle numre, mener Kaj selv.

….. Der er kræs for øregangen i det sidste nummer på CD’en, her har Kaj på det sidste nummer, fået hjælp af en god ven til at indspille nummeret “Der var engang”. Han spiller trommer, og foruden ham er der på det nummer, som i mange af de andre også en saxofonist med. …..: Det giver en utrolig fin balance og intensitet i lydbilledet udtrykker Kaj med varm stemme.

….. Ikke kun kopi-versioner har fundet vej til Kaj’s CD. Han har selv skrevet teksten til nogle af sangene. Specielt et nummer er hans hjertebarn. Sangen “Vort lille sted” handler om hans fødeby, Sdr. Vissing.